Uitvaart in Den Haag Ypenburg en omstreken

Ik help u graag om een warme en troostrijke begrafenis of crematie vorm te geven. Vanuit Den Haag Ypenburg, tot in een wijde cirkel daar omheen (Delft, Nootdorp, Leidschendam, Leidschenveen, Bleiswijk, Gouda, etc.).

Mijn naam is Helma Luiten. Ik ben toegankelijk, creatief en liefdevol. Ik ben bereikbaar op 06 226 337 88. Ook 's nachts als iemand is overleden. En ook als u een uitvaartverzekering elders heeft.

Neem een kijkje op mijn site om een beeld te vormen wie ik ben en met welke zorg ik u in deze intense periode kan begeleiden.
Hieronder vindt u inspiratie voor locaties in en om Ypenburg.

Plekken voor een liefdevolle uitvaart in en om Den Haag Ypenburg

Locaties voor de uitvaart in en om Ypenburg

Een uitvaart kan plaatsvinden in een kerk of een aula van een crematorium of begraafplaats. Maar ook een restaurant dat zich daarvoor leent of een andere mooie ruimte is toegestaan! Begraven in de natuur, een ceremonie op het strand. Waar u voor kiest is een persoonlijke keuze.
Bij een uitvaart zijn meestal drie locaties van belang: een voor de herdenkingsbijeenkomst, een voor het samen zijn (dus het condoleren) en een voor de plek van begraven of cremeren. Dit kan/mag allemaal op één en dezelfde locatie, maar hoeft niet.
Ik heb enkele mogelijkheden in de omgeving van Den Haag Ypenburg hieronder op een rij gezet. Ter inspiratie, maar weet dat er nog veel meer mogelijk is.

Op Hodenpijl

Voor een sfeervolle uitvaart
Op Hodenpijl

Een prachtig kerkje in Schipluiden mag gebruikt worden voor (niet-religieuze) uitvaarten. Ook een fijn restaurant met biologische producten.

St. Bartholomeuskerk

Rooms-Katholieke uitvaart
St. Bartholomeuskerk

In Nootdorp aan de Veenweg ligt de mooie katholieke kerk, sfeervol en traditioneel. Hier is ook de katholieke begraafplaats.

Knus

Condoleance in restaurant
Knus

Kies voor het samenzijn na de officiële ceremonie voor een locatie waar de overledene graag kwam. Bijvoorbeed bij Knus aan de rand van Delft.

Iepenhof Delft

Crematorium en begraafplaats Iepenhof

Mooi gelegen aan de rand van het Delftse Hout, tegen Delfgauw aan. Er is een aula, familiekamer en er zijn meerdere ontvangstruimtes.

De Hoevens

Natuurbegraafplaats
De Hoevens

De dichtsbijzijnde grote natuurbegraafplaats is in Alphen (NB). Lees hier meer over natuurbegraven.

De Toevlucht

Protestantse uitvaart
De Toevlucht

Moderne kerk in Ypenburg. Gelegen aan de Laan van Hoornwijck.

Westduin

Gemeentelijke begraafplaats Westduin

In de uitlopers van de Haagse duinen ligt de gemeentelijke begraafplaats Westduin. Het is er ruim en groen.

Contact