Gesprek over naderend afscheid

"Sterven is doodeenvoudig, iedereen kan het", zei René Gude, de Denker des Vaderlands op de vooravond van zijn overlijden. Zo makkelijk vond hij het niet, want hij vroeg zich openlijk af hoe je dat toch doet, sterven, toen de botkanker niet meer te genezen bleek.

Zingeving en herinneringen maken

Wilt u praten over naderend afscheid? Over hoe u 'bij leven' nog goed afscheid kunt nemen van de mensen om u heen? Als er mensen zijn waar u nog graag iets tegen wilt zeggen, als er nog iets is waar u mee rondloopt. Of als u nog iets persoonlijks wil achterlaten, zoals een boekje met foto's of gedichtjes voor de mensen om u heen. Ik luister naar u en help u daar graag bij. Ook zet ik mijn creativiteit in om samen een mooie herinnering achter te laten.

Uitvaartwensen vastleggen

Wilt uw wensen ten aanzien van cremeren of begraven en andere onderdelen van een uitvaart vastleggen? Nadenken over de sfeer die bij u past en een mooi afscheidsritueel? Ook hiervoor kom ik graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en met u in gesprek te gaan. De aanpak die ik gebruik zorgt er voor dat het een levendig en waardevol gesprek wordt. Ook als u nog lang niet van plan bent om te sterven.

Laten we elkaar ontmoeten

Waar u ook staat in uw proces, ik luister.
U kunt een bericht achterlaten met een telefoonnummer. Ik bel dan zo snel mogelijk terug. U mag mij ook bellen of sms-en: 06 226 337 88.

Contact